A Ignis, la millora de la vostra salut, és el nostre objectiu. L’èxit en la millora de la seva patologia, és també el nostre. A través de les tècniques de fisioteràpia, restablim la funció corporal i millorem al màxim la qualitat de vida dels pacients.

Treballem amb diferents tècniques: Reeducació postural. Mètode hipopressiu. Massatge terapèutic. Massatge circulatori. Electroteràpia. Mobilitzacions passives. Drenatge limfàtic. Embenat funcional. Tractament del síndrome del dolor miofascial. Punció seca. Ones de xoc.

El nostre objectiu és la recuperació funcional de lesions musculars, tendinoses i articulars: Cervicàlgia. Lumbàlgia. Reumatologia. Artrosi. Artritis. Fibromiàlgia. Escoliosi. Tendinitis.

 

 

Contacta'ns!

Coneix el nostre equip

Som un equip de professionals amb una filosofia comú i una metodologia que actualitzem i millorem regularment. El client rep una seguretat i una continuïtat en totes les fases del seu tractament.

Contacta'ns!

Marina Virolès Carolà

Fisioterapeuta col·legiat núm. 982. Reeducació postural. Tècniques hipopressives. Punció seca. Ones de xoc. Postgrau tècniques miotensives i manipulacions de columna vertebral.

Germaine Aguado Benítez

Fisioterapeuta col·legiat núm. 7983. Tècniques hipopressives. Stretching global actiu. Tècnica d’alliberació miofascial amb ganxos.

Àlex Massaguer

Fisioterapeuta col·legiat núm. 7196.

Francisco José Pérez Domingo

Fisioterapeuta UIC col·legiat núm. 4127. Certificat d’osteopatia EOB 2006.